Programi

Izaberite vaš ulaz u svet informacionih tehnologija

Svi naši kursevi su pažljivo osmišljeni tako da na zabavan i kreativan način predstave osnove različitih oblasti informacionih tehnologija. IT kao oblast obuhvata puno različitih disciplina i tehnologija. U cilju pravilnog učenja i razvijanja daljeg interesovanja u domenu informacionih tehnologija veoma je važno da prvi kurs odgovara interesovanju polaznika. Pročitajte opise naših programa i ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno kontaktirajte sa nekim iz našeg tima.

Razvoj igrica i animacija - Scratch

Deca provode dosta vremena igrajući igrice ili gledajući animirane filmove. Možete im braniti da koriste računar ili im možete pružiti priliku da prave sopstvene igrice i animacije. Scratch je alat razvijen na tehnološkom institutu Masačusets (MIT), namenjen deci i služi za pravljenje igrica i animacija. Za kratko vreme, Vaše dete će praviti sopstvene igrice i potpuno promeniti pogled na igrice, koje igra kod kuće. Zapitaće se kako da napravi sličnu. Za one koji su već prošli osnovni kurs ili su se samostalno igrali u Scratch-u, imamo posebne kurseve robotike. Robotika deci pruža mogućnost povezivanja Scratch-a sa hardverom, tj. robotom.

Razvoj mobilnih aplikacija - AppInventor

Naš novi program (Science Technology Engeering Mathematics) rezultat je višemesečnog rada naših predavača. Cilj programa je da deci približi nauku, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku. Kroz niz raznih eksperimenata, zanimljive teorije i praktične primere. Na zanimljiv način, bliže objašnjava gradivo fizike i matematike koje se obrađuje u redovnom školskom programu, kao i programiranje, logiku, elektroniku, ali i hemijske i fizičke procese iza tehnologije koja se danas koristi. Vaše dete će utvrditi i unaprediti znanja iz fizike i matematike, ali i steći nova znanja iz oblasti informacionih tehnologija i principa na kojima tehnologija funkcioniše.​

Internet i Web

Živimo u doba interneta. Svi koristimo internet, čak i Vaša deca, verovatno svakodnevno. A da li znaju kako internet funkcioniše? Kako funkcionišu internet protokoli i od čega se sastoje sajtovi koje svakodnevno koriste? Da li znaju kako da naprave svoj web sajt? Ovaj kurs će im dati odgovore na ova i mnoga druga pitanja. Naučiće osnove HTML-a, Javascript-a i CSS-a, tehnologija bez kojih se internet teško može zamisliti. Takođe, tokom kursa savladaće i osnove WordPress-a i napraviti svoj sopstveni sajt.

Ne možete da odlučite na koji kurs da se upišete?​

Pozovite nas i zakažite besplatni promotivni čas ili razgovor sa našim predavačima.